fbpx
preloader
Back to top
In stock

El Salvador San Juan Bosco Natural Coffee

9,7539,00

Aquesta finca és l’adquisició més recent de la família Salaverria. Aquest cafè prové de la finca San Juan Bosco situada en el volcà Santa Ana, conegut per tenir el microclima ideal i els sòls volcànics per a produir un dels millors cafès del país. Tot el treball dur, l’amor i la passió per la cura i el cultiu d’aquest cafè fan que aquesta marca sigui única.

El nom de San Juan Bosco prové del sant italià més conegut per la promoció i construcció d’obres educatives per a servir als joves més necessitats i per a servir com la formació dels nens, especialment a Europa i Amèrica Llatina. Serveix com una inspiració contínua per a JASAL per a promoure la salut i el benestar dels nens dels empleats de la comunitat.

Share this product:
Country of origin of this coffeeEl Salvador
Producer of this coffeeSan Juan Bosco
Growing RegionCordillera de Apaneca –Ilamatepec / 1.410-1.610 m.s.n.m
ProcessNatural
Coffee varietyBourbon, Pacas
Coffee Tasting NotesAroma: Pinya, llimona, aranja, albercoc, cirera, poma vermella, xocolata negra, nous. Sabor: Acidesa cítrica i làctica, pinya, llimona, aranja, albercoc, passes, cirera, poma vermella, xocolata negra, nous.
CategoriesCoffee
Tagsel salvador
Weight251 g
Paquete
Grano
Enjoy with V60 HarioEnjoy El Salvador San Juan Bosco Natural Coffee with V60 Hario
Recommended coffee for French Press
Enjoy with your Aeropress
Recommended coffe for Expresso
Aquesta finca és l’adquisició més recent de la família Salaverria. Aquest cafè prové de la finca San Juan Bosco situada en el volcà Santa Ana, conegut per tenir el microclima ideal i els sòls volcànics per a produir un dels millors cafès del país. Tot el treball dur, l’amor i la passió per la cura i el cultiu d’aquest cafè fan que aquesta marca sigui única. El nom de San Juan Bosco prové del sant italià més conegut per la promoció i construcció d’obres educatives per a servir als joves més necessitats i per a servir com la formació dels nens, especialment a Europa i Amèrica Llatina. Serveix com una inspiració contínua per a JASAL per a promoure la salut i el benestar dels nens dels empleats de la comunitat.

There are no reviews yet.

Be the first to review “El Salvador San Juan Bosco Natural Coffee”

Your email address will not be published. Required fields are marked *